A perzsa rózsavíz aprólékos desztillációs eljárással készül, amely megragadja a rózsák színtiszta esszenciáját. Illatos és frissítő összetevőt kínál, amely virágos csavarral dobja fel kulináris alkotásait.

ELŐNYÖK:

A rózsavíz potenciális nyugtató és hidratáló tulajdonságairól ismert. Az édes és sós ételeket egyaránt gyengéd és aromás esszenciával látja el.

ALKALMAZÁSOK:

Ideális italok, desszertek, sütemények, szirupok, mártások ízesítéséhez, és frissítő arcpáraként vagy bőrápoló készítmények összetevőjeként.

További információk

Kiszerelés

1L-es kiszerelésben, gyűjtő doboz 12X1L

Micro Gastro - Természetes szárított cukrászati termékek
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.